Ben jij een DIY beginner?

samenwerken huis tot thuis grace

Met wie werk ik samen?

Zelf werk ik graag met merken, webshops en anderen die net als ik geloven dat iedereen zelf een heerlijk thuis kan maken voor het hele gezin. Ik focus mij dus niet enkel op wooninspiratie, maar ook op DIY’s, klussen en het gezinsleven thuis. 

Reeds trots op samenwerkingen met:

Van een merk is dat net gelanceerd is of een gevestigde naam en van gereedschap tot woonaccessoires: denk jij dat wij bij elkaar passen? Stuur dan zeker een berichtje. 

Hoe werk ik samen?

Wil jij ook mijn lezers en volgers inspireren? Dan vind je hieronder een lijstje van adverteer- en samenwerkmogelijkheden. Mocht je een andere idee of suggestie hebben, mail mij dan ook zeker ook met je voorstel en dan bespreken we samen de mogelijkheden voor de meest toffe ideeën.

Adverteren

Op mijn blog is er ruimte voor advertorials, video’s en winactie’s. Ook gesponsorde post op social media zijn bespreekbaar.

Sponsoring

Zie je een langdurige samenwerking wel zitten? Sponsoring is dan een mooie optie. Jouw bedrijf of merk komt dan vaker terug op de blog en natuurlijk op social media. Ook werk ik dan aan extra creatieve en unieke content, die perfect bij jullie past, en uiteraard gebruikt mag worden.

Product placement

Zie jij graag iets van jou terug op de blog? Natuurlijk kan ik het meestylen in een foto of op een andere sluikse manier tonen. Net zoals in films weleens gebeurd.

contact opnemen
neem contact op

Berichtje sturen

Wil je samenwerken of iets opsturen? Stuur even een berichtje en dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.