Ben jij een DIY beginner?

Direct tips en advies

Samen sparren

Heb je wel ideeën om je huis een makeover te geven, maar weet je niet waar te beginnen? Of misschien kom je maar niet uit de kleur of indeling? Is dit het geval? Dan help ik je graag met een direct advies online of bij jouw thuis.

samen sparren
  • Duur 60 minuten
  • Online via Teams
  • Tarief 79 euro
In sommige gevallen wil je gewoon graag direct advies en tips. Speciaal voor die momenten heb ik de optie om samen met mij een uur te sparren. Dit is heel handig voor als je gewoon snel aan de slag wil in huis.

Samen sparren is perfect als je:

Hoe ziet het 'Samen sparren' eruit?

Ben je klaar om je huis een makeover te geven, maar heb je een beetje hulp nodig om echt te beginnen? Dan is dit een goed begin.

1

Stap

2

Stap

3

Stap

Interesse?

Stuur mij dan een berichtje en geef ook gelijk je voorkeur aan voor een maandag- of donderdagavond:

* Liever een andere dag? Laat het me dan even weten. Dan zoeken we samen naar een geschikt tijdstip.

Wat andere

zeggen

“If you are looking for incredible support and guidance Laura is the person for you. She is very knowledgeable and helped me through the worst part of my pregnancy. I felt sick 24/7- couldn’t keep any food down! She knows how to switch up food items and give suggestions that really worked for me. Truly a lifesaver.”

Verhelderend gesprek

Het was een heel leuk gesprek waarbij we wat ideeën voor ons nieuwe huis hebben besproken. Ook hebben we het nog gehad over de verkoop van mijn huis. Ik vond het wel verhelderend om te weten hoe iemand anders kijkt naar het huis en heb ook daarin nog wat tips gekregen.

5/5

Inspiratie nodig?

5/5

Een eigen speelhoekje in huis is waarschijnlijk de wens van elke dreumes of peuter. En wellicht ook van elke ouder, want zo’n speelhoekje zorgt voor voor extra opbergruimte en een plek om alle kinderspulletjes te verzamelen. Een stuk fijner dus dan een ontplofte woonkamer vol kleurrijk speelgoed! Kortom, wordt jouw kind bijna 2 jaar? Ga dan zeker eens zelf aan de slag en maak een stoere speelhoek in huis met deze budget IKEA hack.

warmte in huis met binti flexa verf
5/5

Misschien is het je al opgevallen, maar ik heb iets met onze woonkamermuur. Eerst was de muur wit, toen kwam er een IXXI te hangen met groentinten, daarna heb ik een roze kleurvlak geverfd en een gallery wall opgehangen en daarna hebben we een groot vlak in de kleur Tranquil Dawn gemaakt. Na al deze veranderingen was ik nog niet tevreden en miste ik wat warmte in onze woonkamer. Tijd dus voor een nieuwe mini makeover!

de voordeur groen verven
5/5

De hal. Het is het eerste stukje van je huis dat je ziet en moet je een warm welkom bieden. Zelf kwam ik de laatste tijd niet graag thuis in onze hal. Ik vond onze hal maar saai. Tijd voor een mini makeover! Ik ging aan de slag met een nieuw kleurtje en behang. Nu is de hal een echte binnenkomer.

warmte in huis met binti flexa verf
5/5

De kleur Tranquil Dawn in de woonkamer is echt een aanrader. Ik was natuurlijk al blij met onze woonkamer, maar na een paar jaar was ik de basic witte wanden helemaal beu. Ik was klaar voor kleur! Voorzichtig koos ik eerst voor een make-over met behang achter de bank, een geweldige eye-catcher. Daarnaast zocht ik een mooie kleur voor op de muur. Eerst verfde ik een kleurvlak in de kleur Heart Wood, maar na een maand ging ik opnieuw aan de slag en koos ik vol voor Tranquil Dawn van Flexa!

overloop foto's
5/5

Onze overloop was echt zoooooooo saai! Eigenlijk was het gewoon een wit vierkant hokje. Tijd voor een mini make-over!

5/5

Een kleine verandering met groots resultaat! Dat is een mini make-over met behang. En nog lekker low-budget ook. Benieuwd naar mijn mini make-over met behang? In deze blog toon ik je de voor en na foto’s.